به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله استادی، شب گذشته طی سخنانی در نشست عمومی مجمع طلاب و فضلای حوزه علمیه قم که در صحن صاحب الزمان (عج) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار داشت: کسی خیال نکند چون لباس روحانیت بر تن دارد، شیطان و نفس اماره به سراغ او نمی آید، بلکه چه بسا شیطان و نفس اماره بیشتر سراغ چنین فردی بیاید.
وی با تاکید بر این که ما با تقوای الهی می توانیم به گسترش دین خدا کمک کنیم، گفت: امروز اسباب و وسایل شیطانی زیادی وجود دارد و باید مراقب بود که تحت تاثیر آن ها قرار نگرفت و در کنار مساله علم، حتما به اخلاق، تربیت و تهذیب توجه لازم صورت گیرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که اگر می خواهیم ناصر دین خدا باشیم باید بیش از همه مراقب خود باشیم، ابراز داشت: یک روحانی همان طور که در ترویج دین، نقش اصلی را برعهده دارد، چه بسا در تخریب نیز نقش مهمی داشته باشد؛ ما باید به گونه ای زندگی کنیم که مردم بدانند جای پای پیامبر (ص) گذاشته ایم.
وی با اشاره به اهمیت کار مجمع طلاب و فضلای حوزه، خطاب به نمایندگان طلاب بیان داشت: شما هم می توانید در قم خدمات فراوانی انجام دهید و هم این که در منطقه خودتان این کار را انجام دهید و از سویی به مجموعه مدیریت حوزه کمک کنید.
آیت الله استادی همچنین با تاکید بر لزوم خوش بینی و همکاری و صمیمیت در انجام امور حوزوی، خاطرنشان کرد: متاسفانه گاهی کسانی که در مناصبی نیستند، مدام از خرابی ها و ضعف ها سخن می گویند، حال آن که شما اگر دقت کنید در این مدت شاید تنها کسی که به مردم بیشترین امید را داده است، مقام معظم رهبری می باشد، در صورتی که بسیاری از افراد فقط از گرانی ها و مشکلات سخن می گویند.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه ادامه داد: طبعا نقاط ضعف و مشکلاتی در حوزه هست که با همکاری و تعامل می توان به حل آن ها اهتمام داشت.
امام جمعه قم در ادامه با تاکید بر لزوم توجه ویژه به مقوله اخلاق در حوزه، اظهار داشت: باید در کنار درس و بحث به مساله اخلاق و موعظه در سطح مدارس علمیه نیز توجه ویژه ای شود.
آیتالله استادی تصریح کرد: در این ایام که مسئولیت شورای عالی را برعهده گرفته ام بارها گفته ام که اگر کارهای ما مادی و پولی شود، دیگر نمی توانیم آن تاثیر لازم را بر جامعه بگذاریم.
وی اضافه کرد: این که در بین ما مرسوم شود که برای هر کاری حتی درس اخلاق به دنبال بودجه باشیم، طبعا نمی توانیم اثر لازم را بر مخاطب بگذاریم و اصلا مشی حوزه ها این گونه نبوده است.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه ادامه داد: متاسفانه احساس می شود که در همین قم دارد بین زندگی ها اختلاف طبقاتی ایجاد می شود و این ها خود دارای مشکلاتی است که باید به آن ها توجه کرد.
وی با بیان این که نباید برای رفاه خود در حوزه اقدام کنیم، ابراز داشت: اگر قرار است کاری هم شود باید برای همه طلاب باشد، نه این که هر کسی بخواهد صرفا سنگ خود را به سینه بزند.
دبیر شورای عالی حوزه با تاکید بر لزوم توجه به مساله ساده زیستی و پرهیز از تشریفات در حوزه گفت: ساده زیستی علما از دیرباز موجب دلگرمی طلبه ها بوده است و به آن ها آرامش می داده است.
آیت الله استادی در خاتمه با اشاره به لزوم اخلاص در انجام همه کارها، بیان داشت: امیدواریم همه ما بتوانیم با عمل و اخلاق خود مروج دین باشیم و در امور مدیریتی حوزه نیز با رفاقت و همدلی و تعامل ، کارها را به سامان برسانیم.